Noi, Fundația Comunitară Banatul Montan cu susținerea Primăriei Reșița și a Consiliului Local dedicăm aniversarea celor 250 de ani de foc nestins la Reșița comunității locale. 

Sesiunea de finanțare din perioada 22 martie – 18 aprilie este specială pentru că este deschisă tuturor reșițenilor și absolut oricine poate participa. 

Ce înseamna asta mai exact?

Că NU ESTE NEVOIE să faci parte dintr-un ONG sau orice altă organizație cu personalitate juridică, nici ca angajat, nici ca voluntar, ci poți pur și simplu participa la concurs în calitate de reșițean.

Dacă ai o idee faină legată de subiect și mai ai un prieten, doi sau mai mulți care te pot ajuta să o pui în practica, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de participare cu detaliile despre ideea ta și să ni-l trimiți pe mail până la data de 19 aprilie. Voi deveniți astfel ceea ce în limbaj ONG-ist se numește ”grup de inițiativă”. Dacă ai visat de multe ori să schimbi lucrurile în orașul tău sau ți-ai dorit să se întâmple ceva în Reșița dar nu ai știut cum să faci, acum ai ocazia să fii tu cel care face lucrurile să se întâmple. Noi suntem aici să te ajutăm la fiecare pas, avem experiență și resurse. 

Ce fel de idei se califică?

Orice idee care începe cu: ”Ce fain ar fi să….?” se poate înscrie în concurs. 

Habar nu am să scriu proiecte. Ce să fac?

Dacă nu ai mai scris nici un proiect în viața ta, nu te speria – suntem aici să te ajutăm. Formularul e foarte simplu dar dacă ai întrebări despre cum trebuie completat – echipa noastră e aici să te ghideze – trebuie doar să iei legătura cu noi și te vom ajuta.

Asta-i tot?

Da, asta-i tot, e chiar așa de simplu.

Ce se întâmplă după ce am depus proiectul?

Noi facem o selecție și alegem proiectele câștigătoare. Dacă al tău se numără printre ele, primești bani să îl implementezi. Noi vom anunța câștigătorii pe pagina noastră de Facebook și pe site și vom lua legătura cu tine să îți zicem ce se întâmplă mai departe.

De ce mi-ar da mie cineva bani să-mi pun în aplicare ideile? 

Pentru că știm că ești tare ca fierul și iute ca oțelul. 

……………….

Hai, nu mai sta pe gânduri, dă click mai jos pe Formular și pe Ghidul solicitantului și pune-te pe treabă.