Sumă strânsă: 380.847 RON

În 14 martie 2020, Fundatia Comunitara Banatul Montan a demarat  o campanie de strângere de fonduri pentru a susține Secția de Urgență  din cadrul Spitalului Județean  Reșița cu lupta împotriva COVID-19.

Ne-am propus atunci să strângem 82.000 RON pentru achiziționarea unor echipamente punctuale:  ventilator portabil – 2 buc, defibrilator – 1 buc, monitor triaj – 2 buc, aparat EKG12 – 2 buc, Injectomate -2 buc, Termometru cu infrarosu – 2buc. Am reușit să strângem suma inițială și am cumpărat o mare parte din ce ne-am propus.  Găsirea echipamentelor și a furnizorilor a fost o adevărată aventură.

Fiind în contact zilnic cu medicii și autoritățile am ajuns să înțelegem mai multe despre cum afectează această criză sistemul medical și cu ce ne luptăm de fapt. Realitatea cu care ne confruntăm acum este una dură dar nu neobișnuită într-o situație de criză precum aceasta.  Lucrurile se schimbă în fiecare zi. Imprevizibilul e la ordinea zilei. Necunoscutul e o certitudine.  Trebuie să ne adaptăm,  să ne reorganizăm în funcție de priorități și mai presus de toate să acționăm rapid și eficient dar cu calm și păstrând mereu în minte viziunea de ansamblu.  

Am ajuns să discutăm cu medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe despre întregul circuit de tratare al pacienților diagnosticați cu COVID-19 și am învățat că procedura medicală impune trecerea pacientului prin alte două secții pe lângă cea de urgențe și anume: secția de boli infecțioase și cea de terapie intensivă. 

Dotările cu aparatură și consumabile pentru aceste două secții sunt insuficiente pentru a face față nevoilor curente. Zilele trecute am alocat o parte din bani pentru achiziționarea de consumabile pentru sectia de Boli Infecțioase. Acestea ar trebui să acopere necesarul  pentru următoarele câteva săptămâni.

Medicii din cadrul Secției UPU-SMURD au fost de acord să ne concentrăm eforturile pentru a ajuta și secția de Anestezie si Terapie Intesiva  care are în dotare 30 de paturi și unde e nevoie de multe lucruri esențiale pentru supraviețuirea pacienților în stare gravă: aparate de ventilație mecanică, seringi automate (injectomate) , monitoare, pompe volumetrice și altele și secția de Boli Infecțioase.

Astfel, cu acordul medicilor de la UPU, suma care va fi strânsă peste target-ul inițial va fi redirecționată pentru a se constitui într-un fond de urgență care este folosit pentru dotarea spitalului și în folosul comunității.

Revenim la mesajul inițial cu care am lansat acest apel. Această campanie nu este despre ce merge prost în România. Această campanie e despre CE PUTEM FACE NOI CA ȘI COMUNITATE ACUM pentru a preveni un deznodământ dramatic al unei situații deja extrem de serioase.

Facem apel la toate persoanele fizice și companiile care pot ajuta – să nu mai stea pe gânduri și să ajute acum.  Noi, Fundația Comunitară Banatul Montan vom continua să vă ținem la curent cu tot ceea ce facem într-un mod total transparent.

Doar împreună putem trece cu bine de această situați

UPU-SMURD Reșița are Nevoie De Noi!

Fundația Comunitară Banatul Montan susține campania de strângere de fonduri pentru lupta împotriva Covid-19 inițiată de Mihaela Sârbu (șefa de secție UPU Smurd) împreună cu Dr. Bunda Emil, Loredana Farcasescu (Asistent Social) si Baica Iulia.

Aceasta campanie nu este despre ce merge prost în România.

Știm cu toții că sistemul medical de stat nu e nici pe departe ideal și că se confruntă cu mari dificultăți în ceea ce privește condițiile de găzduire a pacienților, dotările cu aparatură medicală și insuficiența personalului medical.

Această campanie e despre CE PUTEM FACE NOI CA ȘI COMUNITATE ACUM pentru a preveni un deznodământ dramatic al unei situații deja extrem de serioase.

Spitalul Județean de Urgență Reșița este cel mai mare spital din județul Caraș-Severin și ne-a cerut ajutorul. Covid-19 este  un virus care se răspândește extrem de rapid și mai multe cazuri au apărut deja și la noi în județ. Se estimează creșterea numărului de suspecți și pacienți într-un ritm alert și este clar în momentul de față că nu suntem pregătiți pentru a face față la ceea ce va urma.

Medicii UPU Smurd Reșita care cunosc cel mai bine situația cer ajutorul comunității. În curtea spitalului au fost deja montate două corturi pentru investigarea pacienților suspectați de corona virus pentru a nu compromite pacienții aflați în unitatea de primiri urgențe.

E nevoie să strângem urgent o sumă de bani pentru a achiziționa cele necesare pentru buna desfășurare a campaniei de prevenție și tratare a Covid-19: Ventilator portabil – 2buc, Defibrilator 1buc, Monitor triaj – 2buc, Aparat EKG12 – 2buc, Injectomate – 2buc, Termometru cu infrarosu – 2buc. 

Sumă necesară: 82,000 RON

Acest virus afectează toate vârstele și este în puterea noastră să încetinim cât mai mult răspândirea bolii.

Donația ta salvează vieți. 

E posibil sa fi vazut aceasta campanie de strangere de fonduri si pe platforma Gofundme. Nu este vorba despre doua initiative separate, ci despre o corelare a eforturilor. Oriunde ai alege sa donezi, banii vor ajunge la UPU Resita. Vă asigurăm că FCBM va informa donatorii și comunitatea cum a fost folosită suma rezultată din campania de donație.

Persoane de contact:

Dr. Bunda Emil – 0744248009

As.sef. Sîrbu Mihaela – 0742149112

Răzvan Todor (Director Executiv FCBM) – 0727956918

05.06.2020

untem în permanență în căutarea aerului curat. De cele mai multe ori îl găsim în natură: pe munte, pe dealuri, prin păduri.

Uneori însă suntem nevoiți să ajungem și în unitățile medicale și ne dorim ca și acolo aerul să fie la fel de curat.

Lămpile din imagine sunt utilizate pentru purificarea completă a aerului și sunt destinate pentru spații care necesită o puritate microbiologică ridicată a aerului. Aceste dispozitive purifică aerul în prezența pacienților și personalului.

Aparatele menționate mai jos au ajuns la Spitalul Județean din Reșița. Valoarea lor totală este de 18.140 RON.

🔸2 lămpi pentru UPU
🔹1 lampă pentru ATI
🔸1 lampă pentru Boli Infecțioase

14.05.2020

Astăzi, 14 mai, avem un motiv dublu de bucurie. La Secția UPU-SMURD din Reșița au ajuns 2 ventilatoare portabile multi-funcționale.

Valoarea acestora este de 55.141 RON, iar banii provin din #Fonduldeurgenta gestionat de Asociatia pentru Relatii Comunitare.

La sfârșitul lunii martie ARC se alătura campaniei noastre de strângere de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19, printr-un grant în valoare de 83.000 RON. Suma a fost folosită pentru achiziționarea a 3 ventilatoare mobile invazive, apte pentru a fi folosite în situații de urgențe. Cel de-al treilea aparat va ajunge săptămâna viitoare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

08.05.2020

Am înmânat Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița un aparat în valoare de 12376 RON.

Videolaringoscopul este proiectat pentru examinarea clinică a cavității nazale, a laringelui și a gâtului și se folosește pentru intubarea endotraheală şi pentru examinarea orofaringiană. Este folositor în tratamentul COVID 19 în cazul pacienților cu insuficiență respiratorie gravă.

28.04.2020

Cu măștile astea a fost o întreagă poveste. Nu o vom descrie aici pentru că e o istorie mult prea lungă și întortocheată. Vă spunem doar că obtinerea lor a fost “cu cântec” și suntem tare bucuroși că a venit totuși ziua în care ele au sosit și le-am putut preda spitalului.

Nebulizatorul este o mică unitate folosită pentru realizarea dezinfectiei aerului în interior.

Măștile și nebulizatorul însumează 25.318 RON.

🔹1000 Măști FFP2
🔸1000 Măști chirugicale 3 pliuri
🔹Nebulizator

Toate au ajuns la spital pentru a fi repartizate pe secțiile Boli Infecțioase, ATI și UPU.

21.0.2020

Acum 2 săptămâni împărtașeam cu voi o veste bună. Azi dublăm această veste.
ARC (Asociația pentru Relaţii Comunitare) a facilitat prin banii strânși din #FonduldeUrgenta achiziționarea a 3 ventilatoare mobile invazive, apte pentru a fi utilizate în urgențe și nu numai. Primisem confirmarea atunci că unul dintre acestea, în valoare de 27.570 RON va ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Azi vă putem spune cu bucurie că încă un asemenea ventilator va ajunge la Reșița.

14.04.2020

Azi a ajuns la spital un microbuz plin cu diverse materiale ce vor fi repartizate pe secțiile UPU, Boli Infecțioase și ATI.
Echipamentele de protecție rămân o prioritate, este esențial ca medicii din linia întâi să fie protejați pentru a își putea face meseria în condiții de siguranță.

Valoarea totală a produselor de mai jos este: 43,105 RON.

Măștile FFP2 au fost donate de Asociatia pentru Relatii Comunitare si MagiCAMP. Vă mulțumim!

🔘1000 de masti FFP2
🔘250 de combinezoane impermeabile
🔘250 de protectii pentru incaltaminte
🔘100 perne HYPO
🔘200 de masti TNT
🔘100 de halate TNT
🔘50 combinezoane TNT

Suma include și costul unui tunel de dezinfectare care a fost deja comandat și urmează să ajungă în următoarele zile.

10.04.2020

De când am început campania de strângere de fonduri am primit mai multe mesaje de la oameni din comunitate cu diverse recomandări de furnizori, servicii sau idei de a ajuta în lupta COVID-19.

Vrem să vă mulțumim pentru implicarea voastră și pentru încrederea pe care ne-o arătați atunci când ne trimiteți aceste mesaje. Ne cerem scuze dacă nu reușim tot timpul să răspundem, uneori suntem prinși în vâltoarea activităților de zi cu zi dar vrem șă știți că citim mesajele pe care le primim și luăm în considerare orice potențiale soluții.

Partea de achiziții de echipamente impune și multă muncă de documentare prealabilă pentru a ne asigura că ce cumpărăm e valoros, util și la un preț decent, mai ales în contextul în care apar diverse soluții noi pe piață despre care nu există foarte multe informații.

Tot ceea ce facem prin această campanie e menit să ne ajute pe noi toți, oamenii din comunitate.

Zilele trecute am reușit să mai predăm spitalului niște materiale de protecție în valoare de 8045 RON.

– Măști CPAP ventilare – 4 buc
– Șorț impermeabil – 1000 buc
– Halat chirurgical impermeabil – 50 buc
– Combinezon Tyvek – 25 buc

06.04.2020

Avem o listă de vești bune pentru începutul de săptămână.
Echipamentele de mai jos în valoare de 17.738 RON vor fi de folos atât medicilor cât și pacienților. Le-am predat Secției de Boli Infecțioase și Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Reșița.

 • Mască chirurgicală – 1000 buc
 • Manuși examinare – 3000 buc
 • Bonete – 2000 buc
 • Șorț impermeabil – 800 buc
 • Halate chirurgicale impermeabile – 100 buc
 • Botoșei Polipropilenă – 100 buc
 • Lenjerie unică folosință – 350 buc
 • Dezinfectant suprafețe Mikrozid – 10 L
 • Dezinfectant mâini gel – 20
 • Dezinfectant suprafețe Granclor – 10 L

Puteți vedea în poze și materiale necesare pentru producția de viziere. Au costat 880 RON. Acestea au fost predate studenților din cadrul Universității Eftimie Murgu din Reșita care vor ajuta la confecționarea lor. Sunt gândite în așa fel încât sa fie durabile, plexicul din față se poate înlocui când se uzează iar suportul este refolosibil.

03.04.2020

Încă o tranșă de materiale de protecție personală și dezinfectanți în valoare de 13.528 RON au ajuns ieri la spital pentru personalul de pe secțiile UPU-Smurd, Boli Infecțioase și ATI. Știm cu toții că e esențial ca medicii să fie protejați și facem tot ce putem ca să ajutăm în sensul acesta.

 • Măști chirurgicale – 1200 buc
 • Mănuși examinare – 4000 buc
 • Bonete – 1000 buc
 • Botoși Polipropilena – 200 buc
 • Dezinfectant suprafete – 25 l
 • Dezinfectant instrumentar – 5 kg

31.03.2019 

(Asociatia pentru Relatii Comunitare) s-a alăturat efortului de sprijinire a spitalelor din țară în lupta împotriva COVID-19 prin acordarea unui grant de 83.000 RON. Această sumă provine din Fondul de Urgență creat și gestionat de ARC ca mecanism rapid, eficient și colaborativ de răspuns la nevoile urgente din teritoriu.

Suma va fi folosită pentru achiziționarea a 3 ventilatoare mobile invazive, apte pentru a fi utilizate în urgențe și nu numai. Unul dintre acestea, în valoare de *27.570 RON, va ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, celelalte două ventilatoare urmând să fie trimise în alte zone unde nevoia este la fel de mare.

28.03.2020 – Ziua 1️⃣4️⃣ de campanie

Pe principiul “Luptă, luptă si dă-i și luptă neicușorule” – nu ne lăsăm deși devine ce în ce mai greu să găsim furnizori de echipamente și aparatură medicală cu stocuri disponibile în Romania,

Azi au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița următoarele produse în valoare de 34.896 RON:

– Combinezon Proshield (biosecuritate) – 200 buc
– Halat chirurgical impermeabil – 400 buc
– Masca chirurgicala – 400 buc
– Manusi examinare – 3.500 buc
– Botosi Polipropilenta – 200 buc
– Dezinfectant instrumentar si suprafete – 25 l
– Lenjerie pat unica folosinta – 200 buc

Echipamentele au fost predate Unității de Primiri Urgențe, o parte din acestea ajungând mai departe către secția de Boli Infecțioase și ATI.

26.03.2020 – Actualizare a situației legata de campania pentru UPU Smurd Reșița 

Campania de strângere de fonduri pentru ajutorarea spitalului în lupta cu COVID-19 continuă, am publicat pe site o explicație mai detaliată a situației curente iar azi revenim cu vești bune.

O nouă tranșă de echipamente în valoare 28.955 RON a sosit și a fost înmânată spitalului astăzi. Este vorba de 2 monitoare ATI (functii vitale) și 4 injectomate (seringi automate). Medicii de la sectia UPU-Smurd au decis să trimită către secția de terapie intensivă 2 din cele 4 injectomate achiziționate.

23.03.2020 – Actualizare a situației legata de campania pentru UPU Smurd Reșița 

S-au strâns în total 113,330 RON din donații individuale și sponsorizări din partea companiilor. Această campanie a generat o mobilizare a comunității care ne bucură enorm și ne dă multă încredere și optimism pentru viitor. Vă mulțumim!

În urma discuțiilor cu reprezentanții spitalului am concluzionat că este necesar să relocăm o parte din fondurile strânse pentru secția de Boli infecțioase unde era o nevoie acută de echipamente.

Următoarele echipamente în valoare totală de 10.163 RON au fost predate spitalului (secția Boli Infecțioase) ieri, 22 martie:

– Viziere – 55 buc
– Halate chirurgie impermeabile – 150 buc
– Botosi – 2200 buc
– Manusi – 30 cutii
– Masti chirugicale – 50 buc
– Masti FFP1 – 20 buc
– Dezinfectani – 10 litri
– Masa pentru instrumentar din inox – 1 buc

De asemenea, au mai ajuns 30 de viziere la UPU și 15 la ATI.

Maine, 24 martie, vor ajunge 100 de kituri de chirurgie tot pentru Boli infectioase în valoare de 4600,54 RON. Fiecare kit contine:

– 3 halate sterile impermeabile
– 3 bonete sterile
– 3 masti sterile
– 3 campuri sterile pentru pacient
– 1 protectie sterila pentru tub

Am reușit să redirecționăm o parte din bani deoarece am primit ajutor din partea Salvamont Semenic care au pus la dispoziție un defibrilator și două paturi de spital și astfel nu am mai fost nevoiți să cumpărăm aceste echipamente. Vă mulțumim!

Prietenii de la Print by Aliosha s-au mobilizat sâmbătă să facă vizierele special pentru noi. Vă mulțumim în numele nostru și al tuturor celor care vor beneficia de acest gest de solidaritate.

18.03.2020 – Actualizare a situației legata de campania pentru UPU Smurd Reșița 

S-au strâns până în momentul de față 58.145 RON din obiectivul total de 82,000 RON. Din suma totală strânsă, 2.5%+TVA vor reveni procesatorului de plăți care face posibilă rularea campaniei online. Restul banilor sunt folosiți pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Reșița cu cele necesare pentru prevenția și tratarea Coronavirus.

Cu banii strânși până acum au fost achiziționate o serie de echipamente care deja au fost donate spitalului astăzi: 5 termometre infrarosu Nc200, 2 Pulxoximetre Po30, 2 monitoare ATI NC5, 1 seringa automata SN-50C66T, 1 electrocardiograf 1200G. Valoarea totală a acestor echipamente este de 20,216 RON.

Alte 4 echipamente în valoare totală de 28,360 RON au fost comandate și urmează să sosească de la furnizor în zilele următoare: Aparat ventilare SHANGRILA 510S, Reductor oxigen cu cupla rapida mama DIN, Cupla tata DIN pentru furtun O2 și Masa aparate cu suport fire.

Campania continuă până la completarea sumei. Suntem zilnic în contact cu medicii de la spital și vom decide în funcție de priorități ce alte echipamente sau consumabile vor fi achiziționate.

Mulțumim tuturor celor care au donat până acum și au dat mesajul mai departe. Avem în continuare nevoie de ajutorul vostru pentru a strânge și restul banilor.

Donații firme:

30.000 RON

1.000 RON

1.000 RON

Asociația Internațională a Polițiștilor Secția Română – Regiunea 2 Caraș-Severin

1.000 RON

15.000 RON

23.900 RON

 

5.000 RON

5.000 RON

5.000 RON

20.000 RON

5.000 RON

1.000 RON

1.000 RON

2.500 RON

10.000 RON

2.000 RON

2.000 RON

20.000 RON

Ceral Grup SRL 

Almajan Suine SRL

Alevav Rodmar Go SRL 

Adry Laris Denis SRL 

Drăghia Marius-Ultrasunete SRL

Alexia Ali COM SRL

Darc San SRL

Sah-Mat Agasi SRL

 

103 RON

90 RON

524 RON

363 RON

260 RON

456 RON

65 RON

200 RON

Finanțări parteneri:

*55.140 RON

Donații individuale:

Soava Sorina   100 RON

Sofica Doru   100 RON 

Bunda Achim-Emil 100 RON

Doru Bogdan   50 RON 

Rapcea Sanda   100 RON 

Basag Olivia 100 RON

Buta Oros Andra   50 RON 

Bora Bianca   100 RON 

Craciun Emanuel 300 RON 

Iancu Daniel   50 RON 

Craciunescu Alexandru   100 RON

Sorca Traian Gogu   100 RON

Garboni Alex   100 RON

Hategan Miloia Ivan   100 RON 

Pinzaru Iovanca   100 RON

Todor Marius Traian   100 RON

Oana Stanescu   100 RON

Sgaverdea Laura   100 RON

Trica Alisia   25 RON

Florin Furdi   500 RON

Barlan Milica Andrei   50 RON

Jubenariu Marcela Simona 100 RON 

Munteanu Cristina Daniela   100 RON

Meila Loredana   100 RON

Boghiu Janina   100 RON

Tugmeanu Maria   50 RON

Bunda Miruna   200 RON

Lupșiasca Edda   100 RON

Sauer Oana   100 RON

Dobre Gratian   100 RON

Pîrvu David Carol   100 RON

Gavrila Catalin   100 RON

Radovici Claudiu   100 RON

Mitroi Adrian   100 RON

Racz Bogdan   100 RON
 

Maritescu Alexandra   50 RON

Loga Laura   25 RON

Dimcea Amedeea 100   RON

Busoi Lucia   50 RON

Șușară Violeta   50 RON

Goiceanu Acica   100 RON

Loga Cristina   100 RON

Ioan Daniel   200 RON

Sanfira Andreea   100 RON

Plestici Ilie Laurențiu   50 RON

Stefanovici Silvana   100 RON

Rosu Brindusa   50 RON

Dobre Florin   100 RON

Cristea Diana   100 RON

Diana Obeșterescu   100 RON

Marinela Hurmuz   50 RON

Ursu Gabriela   100 RON

Mihaela Meila   100 RON

Stanescu Sonia   200 RON

Bunda Paula   200 RON

Dan Alexandru   100 RON

Popa Carmen   200 RON

Mihaela Sirbu   100 RON

Balean Rodica   100 RON

Ghimboasa Sergiu Mihai   100 RON

Elian Epstain   400 RON

Lala Daniel   50 RON

Marcut Mihaela  300 RON 

Circu Alexandra   100 RON

Fara Cristian   100 RON

Oravetz Sonia   100 RON

Hurmuz Viorel   500 RON

Mezin Daiana 100 RON

Lalo Sonia Maria   500 RON

Furdui Viorica   100 RON

Leghezeu Jamina   100 RON

Belcea Lucian Florin   100 RON

Tuță Aneta   100 RON

Raul   10 RON

Andreea Sorescu   100 RON

Popescu Lucia   100 RON

Kiss Alexandra Susan   100 RON

Opre Roxana   200 RON

Crasta Dragoljub Mihai   100 RON

Bolcu Laurentiu   100 RON

Șest Camelia   100 RON

Belent Alina   100 RON

Azap Denisa   50 RON

Vernicu Georgiana   100 RON

Tamas Diana   100 RON

Lăcătușu Claudiu Costică   50 RON

Constantin Alina   50 RON

Visan Catalina   100 RON

Drăgan Florentina   100 RON

Radinca Stancovici   200 RON

Stețco Carmen 50 RON

Masay Traleș Maria   100 RON

Cuvinu Florina   500 RON

Szabo Carmen Petronela   100 RON

Catalina Elke   300 RON

Segarceanu Alina   50 RON

Paducel Claudia  25 RON

Anonim Anonim   1.000 RON

Azap Mihaela   100 RON

Petrica Daiana   100 RON

Peternel Raluca   100 RON

Popescu Hadrian   100 RON

Gorun Mariana   50 RON

Jurca Nicolae   100 RON

Fita Alin   50 RON

Stroe Sebastian   100 RON

Bogdan Alex   50 RON

Rohozneanu Vasilica Daciana   100 RON

Ciocloda Cristina   100 RON

Racz Teodora   100 RON

Marcu Nicoleta   100 RON

Defta Gheorgita   50 RON

Băcanu Marian   50 RON

Dumitru Gabriela   100 RON

Dara Marina Legezeu   100 RON

Cioana Delia   50 RON

Munteanu David   50 RON

Bako Eduard   100 RON

Hang Lorena   50 RON

Giurgiulescu Daniela   50 RON

Cumpanasu Cornel   50 RON

Petronela Martalogu   100 RON

Ana Maria Isabela Macovei   100 RON

Miclosina Adriana 100 RON

Blujdea Elena   100 RON

Andreea Bistrianu   100 RON

Marius Dumbrava   100 RON

Mateiescu Beatrice   100 RON

Adina Milena   30 RON

Mihaela Covaciu   100 RON

Alexandra Elena Ciobanu   50 RON

Mrs Cristina Rites   168 RON

Răzvan Bogdan   482 RON

Agache Lia Stela   100 RON

Oroian Adela   50 RON

Ghera Milovan Petar   50 RON

Jivan Liliana Marina   45 RON

Dottermann Rodica   100 RON

Oroian Olimpiu   50 RON

Cocea Angelica   50 RON

Rat Laura   25 RON

Isaz Geta   1.000 RON

Vlăduț Elisaveta   100 RON

Pirvan Georgiana   300 RON

Mitrofan Valentin   100 RON

Jivan Claudiu   50 RON

Floarea Violeta   100 RON

Stangu Eva   100 RON

Ifrim Odeta   50 RON

Latcu Ifrim Ema   100 RON

Ardai Thomas   50 RON

Latcu Manuel   100 RON

Gavril Călin   100 RON

Traleș Cosmin Mircea   140 RON

Catrina Viorica   100 RON

Ramcea Daniela   100 RON

Cosmina Brumariu   100 RON

Cniș Petru   100 RON

Ana Popa   450 RON

Anca Bica Balalau   100 RON

Grădiștean Anda   25 RON

Hosu Otilia   150 RON

Jula Ramona   100 RON

Bălan Carmen Mihaela   50 Ron

Puichita Titian   500 RON

Lucaks Arpad   250 RON

Istfan Daniel   50 RON

Maria Tudor   100 RON

Blaga Cornelia   300 RON

Viviana Vasilovici Stiuj   100 RON

Elena Rancu   100 RON

Doina Plosca   250 RON

Manciu Romică Ionel   100 RON

Nicolae Bugarin   50 RON

Tache Alexandru   50 RON

Tunea Monica   100 RON

Magina Livia   50 RON

Jivan Silviu   50 RON

Grozuta Bianca   50 RON

Crenicean Daniela   100 RON

Grozuță Marius Ioan   50 RON

Hurduzeu Silviu   200 RON

Enache Petrica Doru   50 RON

Sandru  Bogdan   100 RON

Moldovan Loredana   100 RON

Moldovan Cantemir   100 RON

Ungureanu Bogdan   50 RON

Goian Mihai   100 RON

Spunei Ruben   50 RON

Văduva Adina Maria   100 RON

Sprînceană Liliana   200 RON

Terfeloaga Alexandrina   300 RON

Marinca Daniela   100 RON

Forgo Ramona   100 RON

Ana Ana   100 RON

Bejan Marius   10O RON

Neagoe Adela   25 RON

Vizitiu Mircea   100 RON

Matesoane Adrian   200 RON

Sandru Bogdan   50 RON

Negrei Bogdan Elena   30 RON

Heler Andreea Teodora   240 RON

Bonciu Adriana   200 RON

Minic Karina   100 RON

Bjorn Arne Naes   50 RON

Adumitroaie Cornel   100 RON

Isac Gabriela   240 RON

Bold Nicu   50 RON

Biro Venus   100 RON

Pirvan Ileana   100 RON

Paunescu Constantin Daniel   100 RON

Barna Gheorghe Atila   100 RON

Dragulescu Adina   100 RON

Malița Antonia   50 RON

Calota Daniel   10 RON

Mangea Bianca   100 RON

Voia Alexandru Iacob   500 RON

Selejan Raul   100 RON

Roxana Voiacu   100 RON

Rugaci Carla   50 RON

Voina Andreea   50 RON

Brumar Nicolae   100 RON

Moraru Stefan Gabriel   25 RON

Covianci Flaviu   500 RON

Cristoi Anda   100 RON

Fogele Edward   145 RON

Anonim Anonim   30 RON 

Elisabeta Ana Corcodel   100 RON

Muntean Lavinia   50 RON

Bucur Cristina  75 RON

Cosmina Culea   100 RON

Cirlugea Carmen   100 RON

Ionescu Camelian   100 RON

Voia Adriana   515  RON

Sandu Andreea   100 RON

Ovidiu Belceanu   50 RON

Adela Ana Ivan   100 RON

Ranga Veronica   50 RON

Roxana Coltan   50 RON

Monica Peter   10 RON

Mara Claudia   100 RON

Mihaela Mirela   100 RON

Andreea Madalina   50 RON

Milencovici Merima Nicole   20 RON

Mariana Lucia   100 RON

Claudiu Valentin Keller   500 RON

Anonim Anonim   2.500 RON

Lica Elena   500 RON

Daciana Anca Panea   100 RON

Francu Ana 100 RON

Semenescu Liviu   300 RON

Micuci Lionoria   100 RON

Timofticiuc Domnica   100 RON

Miatovici Oliviera   200 RON

Suhaida Catalina   100 RON

Caltun Anca   100 RON

Didraga Ana   150 RON

Stanciu Oana Cristina  200 RON

Ana Liliana Martinesc   240 RON

Schipor Laura   300 RON

Damian Sorina   100 RON

Milos Adina   100 RON

Bezergheanu Oana 100 RON

Peia Lucia 100 RON

Galetan Gabriela 100 RON

Popa Florentina 100 RON

Guțu Mihai 200 RON

Topala Oana 500 RON

Quint Felicia 500 RON

Ghera Bianca 50 RON

Ana Sperneac 100 RON

Badea Anca 100 RON

Kun Atila 100 RON

Pau Iudita. 100 RON

Gârtoi Ionuț 100 RON

Ivascu Dorina 200 RON

Vilceanu Miriam 50 RON

Copaci Daniela 100 RON

Ardeleanu Cristina 200 RON

Ciobanu Camelia 100 RON

Taut Oana 100 RON

Gbera Isabela 300 RON

Matei Sebastian 50 RON

Marinela Hurmuz 100 RON

Truta Lavinia 100 RON

Farcasescu Loredana 50 RON

Ermalai Iasmina 100 RON

Danciulescu Bulgaru Bianca 75 RON

Alexandru Balitchi 100 RON

Radoi Mirela 100 RON

Chivu Marius 75 RON

Dobre Suzana 50 RON

Doroftei Georgiana 75 RON

Toma Silvia 100 RON

Malinetescu Georgian 50 RON

Ristache Mihaela 200 RON

Gratian Mihailescu 100 RON

Udroiu Catalin 100 RON

Lixandru Isabela 100 RON

Georgescu Cristian 50 RON

Grama Cezara 100 RON

Verdes Claudia 75 RON

Mezin Ionuț Eugen 100 RON

Pusca Anca 100 RON

Lorincz Alecu 100 RON

Verdes Clauda 100 RON

Pinzariu Lucia 100 RON

Rotescu Liliana 100 RON

Brundean Oana 50 RON

Carstea Alexandra 100 RON

Suteanu Iancu 500 RON

Popiac Diana 100 RON

Rotaru Marius 250 RON

Vladulescu Cornel 100 RON

Bogdan Plosca 250 RON

Radoi Simona 100 RON

Cimpeanu Monica 50 RON

Mitroi Miana 50 RON

Vulparu Mioara 100 RON

Moatar Maria 200 RON

Cimpean Gabriela 50 RON

Gruia Alexandru 100 RON

Dragoescu Cristian 100 RON

Lința Adina 100 RON

Chiosa Nicolae 100 RON

Csepei Narcisa 50 RON

Firu Monica 100 RON

Dragu Janeta 100 RON

Orbu Octavian 50 RON

Stepanescu Florinela 25 RON

Trutan Daniel 50 RON

Copocian Marius 50 RON

Teodorescu Adina 100 RON

Popovici Georgian 100 RON

Burz Octavian 50 RON

Ile Snejana 50 RON

Lazăr Cosmin 50 RON

Laudatu Lavinia 100 RON

Banescu Liviu Adrian 100 RON

Siminiceanu Angelica 100 RON

Frentiu Oana 50 RON

Mengheles Petronela Ionela 100 RON

Lozici Corina Ionela 100 RON

Medar Lavinia 100 RON

Răzvan Todor 100 RON

Blaj Florin 100 RON

Toma Doru 100 RON

Brici D.O.M 150 RON

Bujorel Purice 100 RON

Drăgoi Daniel 25 RON

Ilie Vaidasigan 100 RON

Aniței Natalia 25 RON

Hajosl Ludovic 100 RON

Vela Ioana 200 RON

Aurariu Aurelia 100 RON

Tolan Felicia 25 RON

Dan Jurca 100 RON

Jurcovici Dragan 50 RON

Ghiaur Cristi 100 RON

Peica Ionela 75 RON

Vinatoru Sebastian 200 RON

Rusti Paul 100 RON

Grecu Jesica Maria 50 RON

Posa Adriana 100 RON

Florea Liliana 100 RON

Popovici Liliana 300 RON

Veresan Maria 100 RON

Ochetan Cristian Daniel 100 RON

Corina Sranica 300 RON

Babicin Dariana 75 RON

Ungureanu Adina 100 RON

Borcean Adela 25 RON

Goian Melinda 100 RON

Frenci Valerica 100 RON

Vișan Alina 100 RON

Cincu Tudor 150 RON

Disa Nicolae 100 RON

Constantin Florin 100 RON

Ulici Daniela 100 RON

Bistrian Nicolae 100 RON

Claudiu Cebuc 100 RON

Raescu Ion 100 RON

Raileanu Lavinia 100 RON

Paczeika Francisc Ioan 100 RON

Tipluica Raluca Ioana 50 RON

Simion Cosmin Ignat 100 RON

Maria Hotnogu 100 RON

Leucon Daniel 100 RON

Pau Flavia 700 RON

Schiteanu Dragos 200 RON

Paducel Marioara 50 RON

Malachi Sorin 50 RON

Suhai Gabriela 500 RON

Todor Ivan 50 RON

Paunescu Mariana 100 RON

Banac Miodrag 50 RON

Corina Manuela Motisan 240 RON

Bejan Otilia 200 RON

Știopu-Soacă Maria 100 RON

Durut Evelina 200 RON

Ciocloda Ramona 100 RON

Cocon Estera 50 RON

Cocon Mihai Antoniu 50 RON

Babin Florentina 100 RON

Dabu Madalin 120 RON

Mitu Alina 200 RON

Alin Nistoran 100 RON

Moșoarcă Alexandra Cristiana 100 RON

Mihaela Papoe 100 RON

Duicu Daniela 100 RON

Doandes Cristian 50 RON

Marcu Alexandra 100 RON

Roman Delia 100 RON

Goncea Sorin 75 RON

Frențiu Alina 100 RON

Gherman Nicoleta 50 RON

Adela Anonim 100 RON

Mezin Petru Daniel 25 RON

Lupita Cristina 50 RON

Draghia Marius Marian 100 RON

Mihai Andrei Cheregi 720 RON

Alina-Didona Jiga-Militaru 140 RON

Ignat Roxana 100 RON

Ciresan Mihaela 100 RON

Tataru Oana Georgeta 50 RON

Uma Ionel 50 RON

Albert Carmen 100 RON

Olariu Nicoleta 100 RON

Chioncel Cristian Paul 100 RON

Sandel Bancu 100 RON

Florenta Albu 100 RON

Stela Maria Dragoi 100 RON

Delia Valeria Pegulescu 200 RON

Nicolescu Andreea Laura 100 RON

Ancuta Cristian 200 RON

Derius Daniela 50 RON

Vieriu Ionela Luciana 100 RON

Andreean Popescu 25 RON

Peternel Tiberiu 100 RON

Mandric Codruța 50 RON

Camelia Ghinea 50 RON

Modoaca Gratian Denis 50 RON

Vulparu Ion 100 RON

Rosovan Mihaela 50 RON

Cosmin Tortolea 200 RON

Telescu Cosmin 100 RON

Radulescu Verginia 100 RON

Brisc Delia 25 RON

Dulau Lavinia Mariana 500 RON

Tepeneu Luminita 100 RON

Fisteag Aurelian 50 RON

Nedelcu Bogdan 25 RON

Martin Gabriela 50 RON

David Carina 300 RON

Banica Bianca 300 RON

Macean Laurentiu Mihai 25 RON

Ioan Romeo 100 RON

Păunescu Sorina 100 RON

Nandriș Adriana 100 RON

Bugariu Silvana Irina 100 RON

Cresan Victoria 100 RON

Dumitru Mihaela 50 RON

Cercel Margareta 50 RON

Susan Titus 300 RON

Chereji Florina 200 RON

Ivanciuc Rebeca 50 RON

Paul Craciunoi 100 RON

Nicolae Ioan Corvin 50 RON

Sbircea Angelica 100 RON

Stiube Cristian 100 RON

Paunescu Claudia 100 RON

Vladu Elena 100 RON

Udreanu Octavian 50 RON

Sonia Oscar 100 RON

Rota Alina 600 RON

Cristina Cristina 50 RON

Moldovan Bianca 100 RON

Floarea Marius 25 RON

Sulea Petronela 100 RON

Dalea Lucuan 75 RON

Filimon Liana 200 RON

Draghici Codruta 100 RON

Gabor Larisa 500 RON

Suhaida Ancuta 50 RON

Suhaida Gabriel 50 RON

B.M.R 50 RON

Verindeanu Nicolae 50 RON

Sarbu Ramona 50 RON

Draghici Alexandra 25 RON

Draghici Ovidiu 50 RON

Nistor Octavian 100 RON

Tinca Mihaela Ramon 50 RON

Coman Corina 50 RON

Sarbu Diana 50 RON

Dicu Andreea Cristina 240 RON

Sbircea Luiza Elena 50 RON

Stanciu Emilian 150 RON

Nichita Corina 100 RON

Catana Corina 100 RON

Lăzărescu Camelia 500 RON

Remus Rof 500 RON

Ilie Alexandra 25 RON

Bogdan Humita 100 RON

Voicu Oana 100 RON

Constantin Emilia 25 RON

Carausan Adria 200 RON

Dr. Mara Elena Pitulescu 240 RON

Ungureanu Bogdan 50 RON

Stoianov George 200 RON

Iovicin Vladimir 100 RON

Mare Nicoleta 200 RON

Dumitru Andreea 100 RON

fam. Ciorba Gh 100 RON

Lucian Taban 100 RON

Ionce Valer 200 RON

Virtic Iuliu Iulian 100 RON

Manef Gratian 300 RON

Feldiorian Silvia 100 RON

Gadea Florin 250 RON

Andras Aurora 200 RON

Florescu Mariana 300 RON

Luca Andrada 50 RON

Anderca Radu 100 RON

Pr. Zaharie Petrică Ghimboașă cu ajutorul comunității din Berzovia 6.250 RON

Cumpanasu Cornel 100 RON

Antal Andreea 50 RON

Tokar Adrian Marius 50 RON

Marcu Razvan 100 RON

Balta Vasilica 100 RON

Florin Ciocloda 100 RON

Bar Silvia 100 RON

Pagu Madalina 50 RON

Ienea Nicolae 100 RON

Crista Valentin 50 RON

Sirbu Andreea 100 RON

Lala Diana 50 RON

Olga Popovici 200 RON

Dumitru Adrian 25 RON

Durau Marius Bogdan 50 RON

Petrescu Alexandra 25 RON

Gudea Ana-Maria 25 RON

Schvaner Artur 100 RON

Cristian Perta 25 RON

Bianca Căruntu 30 RON

Daiana Prisacaru 25 RON

Laszlo Carla 100 RON

Nesici Ramona 100 RON

Nedelscu Larisa 50 RON

Antal Iraida 100 RON

Bora Daniel 50 RON

Raveka Ivankusca 50 RON

Daescu Alexandru 25 RON

Cazacu Daniel 50 RON

Stancovici Alina 200 RON

Roman Augustina 100 RON

HR MR Greculescu 140 RON

Negrutiu Ioan Vlad 1.000 RON

Maxim Miruna Maria 50 RON

Nicolau Iulia 10 RON

Victoria Igat 200 RON

Marinela Simona Balaci 100 RON

Luchici Nicușor 350 RON

Brează Lorena 50 RON

Dumitru Andreea 100 RON

Daniela Ilia 95 RON

Silviu Alexandru Pirvan 140 RON

Patesan Daniela 50 RON

Jebelean Daniela Ramona 50 RON

Humă Roxana 50 RON

Ianculescu Camelia 50 RON

Cercel Iulian 50 RON

Boulescu Radu 100 RON

Sirbea Ramona 100 RON

Sosdeanu Marius 400 RON

Nemes Marian Vasile 100 RON

Stancovici Radinca 200 RON

Antonescu Valeria 50 RON

Gudiu Andrei 100 RON

Ciorba Marioara 200 RON

Ananuta Andreea 25 RON

Zat Adela 100 RON

Petrean Otilia 10 RON

Toader Olivia 25 RON

Corcan Voichita 100 RON

Balean Marius 200 RON

Ionela Savescu 100 RON

David Mihai 50 RON

Sirbu Claudia 100 RON

Jugla-Rusu Andrada 50 RON

Schmidbergher Suzana 50 RON

Braje Corina 100 RON

Todorescu Gratiela 500 RON

Bălu Loredana 200 RON

Rat Milena 50 RON

Maria Feraru 25 RON

Mihailescu Mircea Bogdan 25 RON

Sudescu Nicoleta Monia 50 RON

Miroslav Roxana 50 RON

Elgiu Daniela 50 RON

Moruzi Sepastian 100 RON

Acea Dănuț 500 RON

Zbaric Laura 25 RON

Raileanu Slavita Minerva 300 RON

Aurora Rodica Korka 100 RON

Teodorescu Vincius 200 RON

Butcovanova Alexandra 25 RON

Baldovin Claudia 25 RON

Catalina Iacob 25 RON

Ignat Claudiu 25 RON

CI Buzgan 330 RON

Madescu Sebastian 50 RON

Bona Luciana 100 RON

Ardelean Andrei 25 RON

Andrei Corina 25 RON

Rusinoiu Carmen 100 RON

Liliana Cecilia Mihala 100 RON

Linda Turchineac 50 RON

Druga Oana 50 RON

Ciorman Cosmin Ioan 50 RON

Harea Ionela 100 RON

Lauer Elena 250 RON

Florina Bobar 100 RON

Radler Nela 25 RON

Manaila Rodica 200 RON

Petruț Daniela 50 RON

Munteanu Gorița 25 RON

Neveanu Andreea 25 RON

Bălean Cristian 100 RON

Barcon Dumitru 50 RON

Colta Adela Suzana 100 RON

Nemes Adina Camelia 500 RON

Mihutoni Silviu 50 RON

Oprescu Petria-Ana 100 RON

Ionel-Leon Mahonis 95 RON

Robert Ovidiu Mahonis 70 RON

Donath Alberto 50 RON

Otilia-Eveline Magop 95 RON

Ana-Maria Coman 1.440 RON

Caplescu Georgeta 200 RON

Mihaela Puscasu 100 RON

Iulia Emilia Radoi 100 RON

Calitoiu Serban George 25 RON

Andrei Veresan 30 RON

Pirvan Mihaela 50 RON

Dobre Alina 50 RON

Dinca Luminita 50 RON

Ovidiu Balaj 100 RON

Bjorn Arne Naess 75 RON

Lorena Muresan 25 RON

Bodan Cristian 200 RON

Ursu Diana 200 RON

Bodan Monica 200 RON

Potra Ioan 500 RON

Rus Adela 25 RON

Sfircoci Ancuta 50 RON

Stoianov Iasmina 75 RON

Enășescu Ramaona 100 RON

Turcu Silvia 100 RON

Otilia Daniela Deaconescu 570 RON

Protea Gheorghe 200 RON

Alexandru Aura 50 RON

Scornea Georgeta 100 RON

Brasoveanu Maria 50 RON

Anonim 200 RON

Chiorean Iasmina 50 RON

Tina Alina 100 RON

Sporea Ana 200 RON

Wettori Mario 50 RON

Ciurel Dan 400 RON

Romanu Oana 50 RON

Drețcanu Denisa 25 RON

Sporea Claudiu 15 RON

Galben Adrian 50 RON

Draghita Rodica 100 RON

Savu Larisa Diandra 480 RON

Emil Vladimir Varga 500 RON

Gheorghe Bogdan 75 RON

Penda Liliana 50 RON

Palade Margareta 4.800 RON

Pali Andreea 50 RON

Filimon Valentina 50 RON

Lipan Daniela 300 RON

Șonea Niculina 25 RON

Ranga Adrian Catalin 50 RON

Ciuta Florin 50 RON

Alexa Mariana 25 RON

Șuta Lucreția 100 RON

Varga Sebastian Tano 450 RON

Bălan Ovidiu 100 RON

Balan Ramona Silvia 100 RON

Toma Diambra 600 RON

Marinescu Madalina 200 RON

Stoloja Sorina 25 RON

Dansea Mihaela 100 RON

Trofin Iulian 100 RON

Birdacel Oana 300 RON

Predus George 50 RON

Pop Cornelica 25 RON

Clinicean Olivera 25 RON

Vela Alina 100 RON

Pancu Ilinca 100 RON

Bona Luciana 100 RON

Trifan Radu 100 RON

Florea Danur 54 RON

Prodan Aron 200 RON

Popiac Diana 50 RON

Florea Adela 100 RON

Anonim Anonim 300 RON

Anonim Razvan 50 RON

Vasile Otilia 50 RON

Brindea Marius 500 RON

Skopecz Raul 500 RON

Vladoiu Alexandru 100 RON

Raica Ionela 100 RON

Onulov Robert 50 RON

Imbri Bogdan 500 RON

Obesterescu Sebastian 75 RON

Cimpeanu Monica 200 RON

Orita Eric Ioan 25 RON

Rachitanu Costel 300 RON

Pecherle Oana Georgiana 100 RON

Balan Titiana 100 RON

Laza Daniel Ciprian 100 RON

Voicu Maria 75 RON

Sargie Bianca 350 RON

Grozavescu Daniela Carmen 100 RON

Todorescu Bogdan 1.000 RON

Alina Yvonne Petrisor 100 RON

Bianca Mihaela Macovei 100 RON

Cristian Busuioc 25 RON

Claudia Boboescu 100 RON

Nicolae Ciorogar 500 RON

Veronica Marioara Nita 50 RON

Munteanu Cosmin 100 RON

Ciarnota Cristian 500 RON

Melle Andrea Basa 950 RON

Camelia Rocsana Dalea 240 RON

Vlad Andei Boeran 120 RON

Gunther Wagner Anuta 190 RON

Lucan Dan 100 RON

Bojin Daneil 100 RON

Ciortuz Icoana 50 RON

Ciocoi Maria 50 RON

Predus Marius Florin 100 RON

Manuela Manuela 50 RON

Naturalia Shop 500 RON

Mhai Oana Maria 50 RON

Peste Marinela Irina 25 RON

Prodan Aron 500 RON

Olivia Eliza Cheregi 720 RON

Cristian Gabriel Frenti 23 RON

Baltă Andreea 100 RON

Cotoranu Mirela 500 RON

Marian Ionu Lazar 20 RON

Ion Gheorghescu 250 RON

Oana Elvira Donos 95 RON

Gabriel Vilceanu 240 RON

Florica / Andrei Vasile 48 RON

Naice Raluca 100 RON

Alexandru Bontiu 300 RON

Ileana Angela Tincu 100 RON

Constandache Mirela Claudia 200 RON

Branzan Eveline 100 RON

Pogoran Andrei Alexandru 500 RON

Jens Limbach 240 RON

Diaconescu Cornelia 100 RON

Valeanu Dana 25 RON

Ica Viola 100 RON

Resita Outdoor 100 RON

Filimon Liliana 500 RON

Negru Stiopu Maria 950 RON

Adina Elena Ghinaci 100 RON

Burileanu Bogdan 25 RON

Mircioane Labau Suzana 100 RON

Mariana Ionut Lazar 52 RON

Lazar Flori 100 RON

Giuchici Monica Catia 100 RON

Klumpfner Adela 100 RON

Popsa Cosmina 200 RON

Donatie Anonima 500 RON

Mirabela Frunza 100 RON

Lupac nr.25 Fam. Beța 480 RON

Ianu Maria Elena 140 RON

Jurca Siminia Iulia si Florin 200 RON

Popescu Nicolae 100 RON

Florea Patricia 35 RON

Sarghie Bianca 560 RON

Sorina Sorina 150 RON

Rămneanțu Mihaela Andreea 100 RON

Trandafir Roxana   50 RON

Manef Gratian   70 RON

Grundorat L. UND M.   240 RON

Varzaru Andreea   240 RON

Sorina Sorina   200 RON

Florea Adela Carmen   40 RON

Vior Tica   100 RON

Bratu Doru Cristian   100 RON

Ali Issam   200 RON

Stoianov Iasmina Sinziana   100 RON

Munteanu Cosmin   100 RON

Vasile Adriana   50 RON

Florea Adela   40 RON

Marius Zavelcuta   50 RON

Donații prin GoFundMe

12.03.2020 – 31.03.2020 = 825 EURO

Donații prin SMS

30.03.2020 = 7.325 EURO

31.03.2020 – 06.04.2020 = 1.220 EURO

06.04.2020 – 12.04.2020 = 198 EURO 

12.04.2020 – 19.04.2020 = 108 EURO 

19.04.2020 – 26.04.2020 = 29 EURO

26.04.2020 – 04.05.2020 = 34 EURO

04.05.2020 – 11.05.2020 = 26 EURO

 

 

 
 
 
 

Donațiile confirmate se actualizează într-un interval de 1h și 48h.

Donațiile prins SMS se actualizează săptămânal.

Dacă donația a fost făcută într-o zi de vineri sau weekend, vă rugăm să așteptați până luni pentru a verifica lista. La fel și în cazul sărbătorilor legale.