Echipa

Suntem o mână de oameni motivați care își doresc să facă lucruri bune pentru Banatul Montan. Știm la ce ne-am înhămat și nu avem de gând să ne lăsăm cu una cu două. Unde alții văd probleme, noi vedem resurse și posibilități. Unde alții văd găuri negre, noi vedem un hol pe care încă nu s-a aprins lumina fiindcă nu a găsit nimeni întrerupătorul. Noi suntem ăia care încă mai cred că e important să fii cinstit, să fii onest, să iubești natura, să ai grijă de planetă, să nu te oprești niciodată din învățat, să-ți pese, să ajuți chiar dacă nu primești nimic în schimb ci doar pentru că poți și pentru că cineva are nevoie de ajutor. Ăia care s-au săturat să constate ce mult potențial are zona noastră și care încearcă să facă ceva. Noi am făcut primul pas. Noi suntem o mână de oameni. Sperăm să ni se alăture mulți alții.

Consiliul Director

Oana Frențiu

Oana a lucrat 13 ani în mari companii în diverse domenii pană când și-a dat seama că își dorește altceva și așa s-a născut ‘Doda’, un mic atelier de produse naturale care spune povestea unui om prins într-un mediu urban dar care își găsește echilibrul prin lucru manual și conectarea cu natura. Idealista, plină de energie pozitivă și cu credința că “se poate” a acceptat sa facă parte din noua echipa a FCBM cu dorința de a da ceva înapoi locului unde și-a petrecut copilaria și adolescența.

Claudiu Jivan

Claudiu are mai mult de 15 ani de experienţă în munca de ONG, a fost mereu preocupat de dezvoltarea durabilă a comunității locale și cultivarea spiritului de voluntariat în rândul tinerilor. Pe lângă jobul de project manager, susţine inițiativele din domeniului ecologiei, protecției naturii şi pe cele care pot schimba în bine viața oamenilor din comunitatea locală.

Sonia Oravetz (Voluntar – Comunicare)

Sonia a iubit dintotdeauna cuvintele, imaginile și sunetele și felul în care joaca lor poate stârni tot felul de emoții în oameni. S-a alăturat echipei FCBM din faza de inițiativă pentru a aduce povestea fundației și a Banatului Montan în viața oamenilor.

Sorin Dumitru

Poate îl recunoașteți pe Sorin de la Științescu Banatul Montan , unde a fost membru al juriului în ambele ediții, sau l-ați văzut alergând pe potecile AlerGând la pădure , pentru noi este parte din echipa pe care ne putem baza la nevoie!

Ana Schlupp

Ana este reșițeancă prin alegere. De când era mică, o fascina peisajul industrial al Reșiței și cel natural al Banatului Montan. Prin ambele hoinărește pe bicicletă și pe jos de când s-a întors din țări străine.

Echipa Executivă

Carmen Popa (director executiv)

”La jobul anterior am făcut mulți oameni fericiți, acesta era targetul: să ofer servicii excepționale. În acest timp am avut și multe modele în jurul meu, oameni care lucrează voluntar pentru comunitate, oameni care au puțin timp liber și multă experiență, oameni care aleg să împărtășească și nu așteaptă nimic în schimb. Mi-a plăcut să fiu aproape de ei și de comunitate.
Să mi se ofere șansa să fac asta în fiecare zi și înconjurată de oameni care împart aceleași valori, e cea mai mare satisfacție!”

Ioana Ciolea (comunicare)

Ioana este colega noastră care se ocupă de comunicare și social media, pe toate paginile noastre. A studiat fotografia și artele plastice, și activează în spațiul cultural și artistic din oraș, prin mai multe acțiuni de voluntariat.

Alina Avram (manager proiecte)

Alina Avram profesor de chimie la Colegiul Național “Traian Lalescu” Reșița, impresionează prin zâmbetul său permanent și primăvara din suflet. Cu abordarea sa plină de bună dispoziție, face materia aparent dificilă să devină accesibilă și ușor de înțeles pentru elevi. Proiectul “Parfum de chimie”, proiect implementat prin Științescu Banatul Montan, pe care l-a coordonat a stârnit pasiunea elevilor pentru munca în laborator și creație.

După succesul proiectului, Alina Avram a devenit manager de proiecte la Fundația Comunitară Banatul Montan, continuând să inspire prin dedicare și evoluție profesională. Este profesorul ideal, apreciat și iubit de elevi.