Echipa

Suntem o mână de oameni motivați care își doresc să facă lucruri bune pentru Banatul Montan. Știm la ce ne-am înhămat și nu avem de gând să ne lăsăm cu una cu două. Unde alții văd probleme, noi vedem resurse și posibilități. Unde alții văd găuri negre, noi vedem un hol pe care încă nu s-a aprins lumina fiindcă nu a găsit nimeni întrerupătorul. Noi suntem ăia care încă mai cred că e important să fii cinstit, să fii onest, să iubești natura, să ai grijă de planetă, să nu te oprești niciodată din învățat, să-ți pese, să ajuți chiar dacă nu primești nimic în schimb ci doar pentru că poți și pentru că cineva are nevoie de ajutor. Ăia care s-au săturat să constate ce mult potențial are zona noastră și care încearcă să facă ceva. Noi am făcut primul pas. Noi suntem o mână de oameni. Sperăm să ni se alăture mulți alții.

Consiliul Director

Oana Frențiu 

Oana a lucrat 13 ani în mari companii în diverse domenii pană când și-a dat seama că își dorește altceva și așa s-a născut ‘Doda’, un mic atelier de produse naturale care spune povestea unui om prins într-un mediu urban dar care își găsește echilibrul prin lucru manual și conectarea cu natura. Idealista, plină de energie pozitivă și cu credința că “se poate” a acceptat sa facă parte din noua echipa a FCBM cu dorința de a da ceva înapoi locului unde și-a petrecut copilaria și adolescența.

Claudiu Jivan

Claudiu are mai mult de 15 ani de experienţă în munca de ONG, a fost mereu preocupat de dezvoltarea durabilă a comunității locale și cultivarea spiritului de voluntariat în rândul tinerilor. Pe lângă jobul de project manager, susţine inițiativele din domeniului ecologiei, protecției naturii şi pe cele care pot schimba în bine viața oamenilor din comunitatea locală.

Sonia Oravetz (Voluntar – Comunicare)

Sonia a iubit dintotdeauna cuvintele, imaginile și sunetele și felul în care joaca lor poate stârni tot felul de emoții în oameni. S-a alăturat echipei FCBM din faza de inițiativă pentru a aduce povestea fundației și a Banatului Montan în viața oamenilor.

Petru Cniș (voluntar)

Petru este de profesie inginer geodez și are peste 40 de ani de muncă la activ. Are o experiență vastă de lucru cu echipa în calitate de coordonator și manager. Cooptat în Grupul de Inițiativă pentru înființarea FCBM în 2018 a avut rolul de “responsabil financiar”, iar în prezent este trezorier. Este pensionar și își dorește să fie util, să schimbe ”ceva” în viața sa, și să genereze această voință în întreaga comunitate bănățeană.

Echipa Executivă

Carmen Popa (director executiv)

”La jobul anterior am făcut mulți oameni fericiți, acesta era targetul: să ofer servicii excepționale. În acest timp am avut și multe modele în jurul meu, oameni care lucrează voluntar pentru comunitate, oameni care au puțin timp liber și multă experiență, oameni care aleg să împărtășească și nu așteaptă nimic în schimb. Mi-a plăcut să fiu aproape de ei și de comunitate.
Să mi se ofere șansa să fac asta în fiecare zi și înconjurată de oameni care împart aceleași valori, e cea mai mare satisfacție!”

Emma Hurduzeu (manager proiecte)

Emma are peste 10 ani experiență în domeniul ong-urilor. A coordonat mai multe proiecte ca și manager de proiect în domeniul educației non formale, medical, în domeniul activismului civic, a mediului, a lucrului cu tinerii. Este orientată spre comunitate și îi place extrem de mult să ajute și să lucreze cu copiii. Totodată, ca și absolventă de comunicare, este sociabilă și iubește munca în echipă.