➡️ Sunt o mulțime de lucruri de îmbunătățit în Reșița: de la lipsa de oportunități, servicii medicale decente, forță de muncă bine pregătită până la colectare selectivă și reciclarea gunoiului. Știm că lista este foarte lungă și că pare că nu e în puterea noastră să îmbunătățim ceva. 

➡️ Însă dacă le luăm pe rând, ne implicăm fiecare, alegem câteva proiecte importante și le susținem împreună, avem convingerea că putem îmbunătăți ceva.

📣 Azi avem ocazia să participăm activ în procesul schimbării, cu un minim de efort. 

📣 𝗔𝘇𝗶 𝗩𝗢𝗧𝗔𝗠 𝘀𝗶 𝘀𝘂𝘀𝘁𝗶𝗻𝗲𝗺 𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗺𝗮𝗷𝗼𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗥𝗘𝗦𝗜𝗧𝗔.

📣 Cum? 

📣 Completăm sondajul de mai jos. E despre lucruri care îi afectează pe toți reșițenii. Durează doar câteva minute.

http://sondaje.crperesearch.ro/index.php/279257?lang=ro

📣 Am căutat să aflăm care sunt cele mai importante proiecte pentru oraș. Am discutat cu experți, oameni implicați, tehnicieni, activiști. Avem un top 10. Dar vrem să stabilim o ordine de priorități și aici e nevoie de implicarea comunității locale.

➡️ Ne propunem să:

1. susținem proiecte bazate pe nevoi reale ale cetățenilor 

2. le supunem și votului public 

3. alegem un proiect și îl susținem împreună – cu plan, cu termene, cu implicare.

🔴 Toate se întâmplă în proiectul „Activism civic în practică – sprijin pentru cetățenii activi în susținerea unor servicii publice eficiente și transparente la nivel local” derulat de Centrul Roman de Politici Europene – CRPE în parteneriat cu Fundația Comunitară Buzău, Fundaţia Comunitară Vȃlcea și Fundaţia Comunitară Timişoara cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Click și hai să facem treabă.

http://sondaje.crperesearch.ro/index.php/279257?lang=ro

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants