Ești o persoană fizică

DIRECȚIONEAZĂ 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Mai ai timp până pe 25 mai 2020!
An de an, fiecare cetățean poate alege să redirecționeze 3.5% din impozitul pe venit către o cauză în care crede și pe care vrea să o susțină. Dacă nu direcționezi acești bani către o organizație, înseamnă că alegi să lași banii în bugetul statului. Pentru foarte multe ONG-uri supraviețuirea financiară e o bătălie continuă așa că te încurajăm să te folosești de dreptul tău și să direcționezi acești bani către o organizație în care crezi.
Dacă vrei ca acești bani să meargă la Fundația Comunitară Banatul Montan, te rugăm să completezi următorii pași:

1. Completează formularul pe care îl găsești AICI cu datele tale. Nu este necesar să completezi suma și nici să atașezi Fișa Fiscală.
  2. Poți direcționa venitul către noi pentru 1 an sau 2. Dacă optezi pentru 2 ani, ai grijă să bifezi căsuța din dreptul opțiunii: Vreau ca redirecționarea să se realizeze pe o perioadă de 2 ani.
  3. Descarcă formularul, vei observa ca datele fundației sunt deja completate.
  4. Trimite formularul până pe 25 mai 2020 către unitatea ANAF de care aparții (cea din localitatea de domiciliu trecută în cartea de identitate). Ai două opțiuni:
    a. îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții;
    b. îl trimiți prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;

FĂ O DONAȚIE

• Transfer bancar

Poți face un transfer direct în conturile fundației. Mai jos ai detaliile, tu decizi ce sumă donezi. Donația ta ne ajută să ne achităm obligațiile financiare și să ne menținem activitatea dezvoltând programe în beneficiul comunității.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BANATUL MONTAN
CIF: 42110580
(număr de înregistrare în Registrul entităţilor/unităţilor de cult: 1/30.01.2020)

Cont RON: RO05BTRLRONCRT0533201001
Cont EURO: RO52BTRLEURCRT0533201001

• Donație recurentă

Dacă îți place ce facem și vrei să ne susții pe termen lung, poți alege să donezi o anumită sumă în fiecare lună. Noi te vom ține aproape și îți vom povesti despre proiectele pe care le desfășurăm și cum ele ajută la devoltarea comunității.

• Donație pentru Alergând la Pădure

Poti dona pentru una din cauzele înscrise în proiectul Alergând la Pădure 2020. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 am fost nevoiți să amânăm evenimentul pe toamnă însă donațiile sunt deschise și te încurajăm să susții cauzele cu care rezonezi. Aici poți citi despre ele și poți dona cu doar câteva clickuri.

• Donează pentru lupta împotriva COVID

Poti face o donație de 2 EUR prin SMS trimițând un mesaj cu textul RESITA la numărul 8837 sau poți dona direct pe site.

Aici ai toate detaliile.

ORGANIZEAZĂ UN EVENIMENT PENTRU NOI

Dacă vrei să susții unul din proiectele pe care le desfăsurăm sau pur și simplu ai vrea să strângi niște bani pe care să îi donezi fundației, poți organiza un mic eveniment de strângere de fonduri. Poți face asta singur sau împreună cu apropiații tăi. Dacă vrei să încerci și ai nevoie să te ghidăm, ia legătura cu noi și dacă deja ai experiență, anunță-ne oricum ca să te putem susține. &#128519

FII VOLUNTAR

Dacă ai vrea să te implici în activitatea fundației, dă-ne de veste. Ne-ar ajuta mult să știm ce îți place să faci sau la ce te pricepi mai bine. Dacă ai pasiuni precum: fotografia, videografia, scrisul sau dacă pur și simplu îți place să interacționezi cu oamenii, să participi activ la evenimente și să ajuți cu ce e nevoie scrie-ne pe mail sau completează formularul de mai jos și noi vom lua legătura cu tine.