Ești o companie

În momentul de față desfășurăm o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea spitalelor cu aparatură și consumabile pentru a ajuta cu lupta împotriva epidemiei de COVID-19. Mai multe detalii despre campanie găsești aici și pe pagina noastră de Facebook. E mare nevoie de foarte multe lucruri. Și e urgent. Dacă poti ajuta cu o sponsorizare te rugăm să iei legătura cu noi cât mai repede. Ne găsești aici.

Cel mai mare eveniment pe care îl organizăm în prezent este maratonul caritabil “Alergând la Pădure”. Acest eveniment atrage câteva sute de oameni și crește de la un an la altul. Avem nevoie de susținere financiară pentru organizarea evenimentului și menținerea standardelor de calitate pe care le-am impus. Dacă ne poți ajuta cu donații în bani, produse sau servicii de calitate, te rugăm să iei legătura cu noi la telefon sau email. Găsești datele noastre de contact aici.

Un fond e o investiție pe termen mai lung sau mai scurt. Tu decizi cum vrei să arate investiția ta. Dacă vrei să te asociezi cu alții sau să investești singur. Dacă ai visat de ceva timp să construiești ceva dar nu ai avut timpul sau resursele necesare, dacă te pasionează un anumit subiect sau un anumit domeniu și vrei să susții dezvoltarea acestuia pentru ca tot orașul să poată beneficia de ideea ta, atunci investiția într-un fond e opțiunea perfectă pentru tine. Noi te ajutăm cu partea de consultanță, îți explicăm procesul și te ajutăm să aduci ideea ta în comunitate, la oameni.